rss

General

Un Sant Jordi amb valor social

Un Sant Jordi amb valor social

Per aquest Sant Jordi des de l’Associació Disminuïts Físics d’Osona hem tornat a posar en marxa el nostre laboratori de creativitat perquè puguis celebrar un Sant Jordi amb valor social.

A l’ADFO estem envoltats de Persones amb Superpoders. Persones que a través de les activitats que fem ens aporten talent, dedicació, esforç, imaginació i molta alegria.

Els nostres superherois ens han parlat d’amor, tendresa i tradició. Amb aquests valors hem elaborat un catàleg de 13 productes per celebrar aquest Sant Jordi que per nosaltres és amb dracs amb armadura, princeses que treuen foc o cavallers amb faldilla.

A la web PersonesAmbSuperpoders.cat hi trobareu la nostra proposta perquè empreses i particulars celebrin aquesta diada. Els productes poden encarregar-se a través de la mateixa pàgina web o a les parades que tindrem el dia de Sant Jordi a la Plaça Major de Vic o a Can Pamplona.

Us demanem ajuda per difondre el nostre missatge. Els superherois mai treballem sols. Animem a tothom que comparteixi aquest projecte i us esperem a qualsevol de les nostres parades el 23 d’abril. Sols som invencibles, però junts serem imparables!

Sense comentaris / 682 dies publicat / General /

Comments are closed.