rss

Nadal 2018

Nadal 2018

Per segon any consecutiu, ADFO i ADFOCET hem elaborat un nou catàleg amb productes i paneres per celebrar les festes de Nadal.

La campanya de Nadal va començar a finals del mes d’abril, quan es va fer el primer taller de creativitat. Alda Rabionet, de Kantidubi Dsgn, és l’encarregada de dirigir el laboratori creatiu on es conceben i s’inventen els articles nadalencs i els recipients dels lots de Nadal. Al laboratori de creativitat s’hi dibuixa, s’hi pinta, s’escriu i s’imagina. D’aquest procés de creació en surten els productes que durant els següents mesos s’elaboraran al taller de manualitats de l’ADFO. Les Persones Amb Superpoders treballaran per fer realitat el que un dia de primavera van imaginar.

A la Jornada de Portes Obertes que vam celebrar el passat dia 3 d’octubre per a presentar el catàleg i els productes, els assistents van poder veure en primera persona com es treballa al taller de manualitats i com queden els productes completament acabats. Es va fer entrega del catàleg que conté tots els articles i tipus de lots, dissenyat per Alucinamandarinas amb fotografies de Jordi Cabanas. ADFO CET és qui comercialitza els productes.

Descarregeu aquí el catàleg!

Nadaladfo-0059 Nadaladfo-0058 Nadaladfo-0054