rss

General

Presentem PERSONES AMB SUPERPODERS

Presentem PERSONES AMB SUPERPODERS

Ahir al matí vam presentar Persones amb Superpoders, la nova marca d’ADFO per als productes elaborats al taller d’Adfocet. Aquests productes són una mostra del coratge, l’esforç i l’entusiasme de les persones que participen al taller i el que transmet la nova marca. Estrenem Persones amb Superpoders per presentar els productes de la campanya de Nadal 2017, però la marca va molt més enllà i continuarà per tots els productes que es creïn al taller.

Maria Balasch, la gerent de l’entitat, va posar èmfasi en l’atenció integral que donem a les persones des de l’entitat. És en aquesta atenció integral que ja fa 8 anys va néixer el taller de manualitats, embrió  de la proposta que es va presentar ahir.

El taller de manualitats és un punt de connexió entre ADFO i ADFOCET. Des de l’entitat, les persones usuàries i voluntaries dissenyen i ideen els productes i, des de l’empresa es fabriquen i es comercialitzen.

Ariadna Pamplona, responsable de la ideació de productes, va explicar que amb Persones amb Superpoders s’ha volgut fer un pas més, oferint a totes les persones del taller participar en taller de creativitat per idear tant els productes de la campanya de Nadal 2017 com la marca que a partir d’ara els representarà.

Així doncs la marca i els productes que ahir es van presentar són fruit d’un laboratori de creativitat on, durant diverses sessions, els mateixos usuaris van treballar amb diferents idees, dibuixos, textures i traços. El resultat és un catàleg de 10 productes i 5 formats de lots de nadal per empreses i particulars. Alguns dels productes permeten personalitzar-los amb el logotip de l’empresa i tots els lots de Nadal són personalitzables i reutilitzables.

En el marc de la presentació es va mostrar a tots els assistents la nova web (www.personesambsuperpoders.cat), l’espot de la campanya i tots els productes del catàleg de Nadal 2017.

Va tancar la presentació la Maria recordant que “els superherois mai treballem sols”, per això anima a tothom a què ajudi a compartir el projecte “perquè sols som invencibles, però junts serem imparables!”.

Sense comentaris / 487 dies publicat / General /

Comments are closed.