rss

Escoles

Previous
Next

 

Com a pares i mares sabem que cal acompanyar als nostres fills en el seu procés de creixement i desenvolupament com a persones. Entre les diverses habilitats i aprenentatges que els hi ensenyarem també hi ha valors com responsabilitat, superació, solidaritat, cooperació i esforç. Valors que a ADFOCET tenim molt integrats i que, amb productes tan senzills com poden ser un estoig, un necesser o una bata d’escola volem transmetre als més petits perquè quan els utilitzin en el seu dia a dia estiguin contents de fomentar una societat millor.

Confiant en nosaltres i comprant aquests productes estàs ajudant a millorar la vida de les persones amb discapacitat física de la comarca d’Osona i alhora, estàs sent un model de comportament ja que qualsevol situació de la vida quotidiana és bona per potenciar els valors i la consciència dels nostres fills; només cal saber-ho aprofitar.

Veure catàleg

Sense comentaris / 2807 dies publicat /
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /homepages/18/d420147729/htdocs/wp-content/themes/Pressta/includes/templates/single_folio.php on line 82

Comments are closed.