rss

General

#JoSócElDrac: el Sant Jordi a l’ADFO

#JoSócElDrac: el Sant Jordi a l’ADFO

‘Jo sóc el drac’ és el fil conductor de la campanya de Sant Jordi d’enguany a l’ADFO. Com en cada ocasió, les Persones Amb Superpoders han realitzat un taller de creativitat d’on ha sorgit el disseny, els productes i la idea de fons. Com sempre, aquest procés ha estat guiat per Kantidubi Dsg, amb la col·laboració d’Alucinamandarinas i les fotografies de Jordi Cabanas.

Com seriem si fóssim el drac?

Reflexionant sobre la llegenda de Sant Jordi vam constatar que el drac és el personatge diferent i, tot i que a la història és un personatge dolent, ens vam preguntar com seria si fos un drac bo. Perquè vam advertir que és del drac d’on neix una rosa i, com pot ser dolent un personatge del qual en neix una flor? Així que ens el vam imaginar alegre, rebel, juganer, esbojarrat i feliç. Vam idear un drac cofoi en la seva diferència, content de la seva història. Vam projectar un drac que s’assembla a nosaltres, tots diferents, perquè és aquesta diferència la que ens fa únics i originals. Així que, nosaltres també som dracs. I tu, ets un drac?

La poesia

En aquesta ocasió hem realitzat un nou taller de creativitat, de creativitat poètica. L’hem fet a la Fundació Miquel Martí i Pol, amb la Montse i l’Anna. En aquest taller vam descobrir el nostre talent poètic, vam jugar i aprofundir en idees, en imatges i sensacions. Vam posar paraules als superpoders, a la superació i al Sant Jordi. D’aquest taller en va sortir un haikú que acompanyarà tots els productes d’aquesta campanya. Per primera vegada també hem posat poesia a la imatge.

El taller de creació poètica es va acabar amb la impressió manual del poema, aquestes impressions són úniques, fetes a mà per nosaltres i les podeu adquirir com un regal ben especial.

“Les nostres mans
perceben l’aroma
de la felicitat compartida”

El catàleg de Sant Jordi

En aquest enllaç podeu consultar tots els productes que hem fet per aquest Sant Jordi i triar amb què acompanyareu la rosa: enllaç al catàleg

Sense comentaris / 312 dies publicat / General /

Comments are closed.